Czippán Anett: Ilyet még sosem éltem át, nagyon félelmetes volt

Czippán Anett interjú - EZEKET HASZNÁLD
Czippán Anett ad interjút 2017 június 28-án
Vágólapra másolva!
Rémálommá vált a nyaralás Czippán Anett és családja számára.
Vágólapra másolva!

Czippán Anették Görögországban, a Szithónia-félszigeten nyaralnak - épp akkor érkeztek, amikor szörnyű, pusztító vihar csapott le a környékre. A helyszínen életveszélyes állapotok uralkodtak, az ítéletidő hat halálos áldozatot követelt.

"Ilyet még sosem éltem át. Nagyon félelmetes volt, elképesztő erővel fújt a szél, szakadt az eső, nem is tudom, mi történik, ha nem lettünk volna már bent a hotelben. Hajnalban újabb égszakadás érkezett, fel is ébredtünk rá, csak reggelre nyugodott meg kicsit az idő. Minden felborult az utcákon, iszonyatosan verte az ablakokat a szél és az eső, sok autót és épületet súlyosan megrongált a vihar. Nincs áram és víz, ezért a tengerből hozunk, hogy egyáltalán a mosdót használhassuk" - mesélte a Blikknek.

"Mivel most mindenki a helyreállításon dolgozik, információt sem nagyon tudunk kérni, elég nagy a káosz. A szél továbbra is borzasztóan erősen fúj. Beszéltünk olyan turistákkal, akik sok éve ide járnak, és azt mondták, ilyen ítéletidőt még nem láttak, Egy napig még biztosan maradunk, elvileg délutánra lesz áram, utána eldöntjük, hazaindulunk-e. Nem ilyen nyaralást terveztem a gyerekeknek" - mondta.