Megbetegedett a Juventus vezetőedzője

Ex-Chelsea boss Sarri loses temper with Chinese reporters over their obsession with his 60-a-day smoking habit China Chinese Jiangsu Nanjing 2019 international champions cup football soccer Juventus FC Inter Milan tournament
Head coach Maurizio Sarri of Juventus F.C. attends a press conference before the 2019 International Champions Cup football tournament against Inter Milan in Nanjing city, east China's Jiangsu province, 23 July 2019.
Vágólapra másolva!
Tüdőgyulladása miatt nem Maurizio Sarri vezette a hétfői edzést a Juventus labdarúgócsapatánál.

A klub bejelentése szerint a 60 éves olasz tréner a múlt héten megfázással küzdött, ezért kihagyta a harmadosztályú Triestina elleni felkészülési találkozót szombaton. A további vizsgálatok viszont kimutatták, hogy a láncdohányos edzőnek tüdőgyulladása van, így megkezdték az orvosi kezelését.

Arról a Juventus nem adott tájékoztatást, hogy Sarri ott lesz-e a kispadon a Serie A szezonnyitó fordulójában, amelyben az elmúlt nyolc idény bajnoka szombat délután a Parma vendégeként lép pályára.

Sarri egy évvel ezelőtt távozott a Napolitól, majd a Chelsea-vel megnyerte az Európa-ligát, az angol bajnokságban harmadik lett - ezzel jutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe csapata -, a Ligakupa döntőjében csak tizenegyesekkel kapott ki a Manchester Citytől, az FA Kupából pedig februárban az ötödik fordulóban búcsúzott. Június közepén jelentették be, hogy három évre Torinóba kötelezte el magát.