30 nap ingyen Origin Access-t ad az EA

anthem electronic arts bioware videojáték
Anthem
Vágólapra másolva!
Csak be kell kapcsolni egy fiókbiztonsági funkciót.
Vágólapra másolva!

Érdekes akcióval állt elő az Electronic Arts a számítógépes játékosok számára: akik október hónapban aktiválják az EA Origin felhasználói fiókjukban a kétlépcsős hitelesítést, azok 30 napig ingyen használhatják az Origin Access Basic digitális játékbérlőt. A meglévő előfizetők sem maradnak hoppon, a biztonsági szolgáltatás aktiválása esetén a cég november hónapban nem fogja levonni a bankszámláikról az Access Basic vagy az Access Premier előfizetéseik díját.

Egy ideje már az Anthem és a Battlefield 1 is elérhető az Origin Access Basic-ben Forrás: Electronic Arts / Bioware

„Egy kódot használunk a jelszavaddal együtt, hogy ellenőrizzük a személyazonosságodat, amikor új vagy fel nem ismert eszközről próbálsz hozzáférni EA-fiókodhoz. Ha nincs meg a jelszó és az ellenőrzőkód, nem tudsz bejelentkezni" – fogalmazta meg tömören az fióklopástól hatékonyan védő kétlépcsős hitelesítésének lényegét a vállalat.

Az október 31-ig érvényes promócióban résztvevők nem most rögtön, hanem november elején kapják majd meg a 30 napos ingyenes időszakukat.

Akik korábban már aktiválták a kétlépcsős hitelesítést az Originben, azok alapvetően kimaradnak az ajánlatból, és nem világos, hogy a biztonsági funkció kikapcsolásával, majd újbóli bekapcsolásával be tudják-e trükközni magukat a kedvezményezettek körébe.

Az Origin többféle típusú kétlépcsős hitelesítést tesz lehetővé, a magyar játékosok e-mailes kódküldés, SMS-es kódküldés, továbbá a mobilappos kódgenerálás közül választhatnak.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!