Justin Bieber úgy érzi, eddig elpazarolta a tehetségét

Justin Bieber
Vágólapra másolva!
Hétfőn jött ki Justin Bieber új dokumentumfilm-sorozatának első része, amiben őszintén vallott többek között arról is, hogyan tekint eddigi karrierjére. 
Vágólapra másolva!

Justin Bieberrel sok minden történt az elúlt öt évben, amely korszak legutóbbi albumával, a 2015-ös Purpose-szel kezdődött. A tucatnyi tetoválás nyilván egy dolog, de emellett megnősült, utazgatott, élt bele a vakvilágba, a zenétől is rendesen eltávolodott, ami azért tűnhet furcsának, mert azáltal lett világsztár. Viszont úgy néz ki, a korszaknak vége, legalábbis biztosan megváltozik, ugyanis Bieber tavaly karácsonykor bejelentette, hogy már dolgozik az ötödik albumán, ami idén jön ki,

ráadásul újra koncertturnéra is indul.

4 év után adott ki új zenét az egykori tinisztár

Justin Bieber idén adja ki ötödik stúdiólemezét, ami leginkább azért érdekes, mert a még mindig csak 25 éves énekes nem túl sok, a zenéhez köthető dolgot csinált az elmúlt négy évben. Legalábbis olyat biztos nem, aminek valami kézzelfogható eredménye lett volna a rajongók szempontjából.

Az egész változ(tat)ást megtámogatta egy dokumentumfilm-sorozattal is, aminek hétfőn jött ki az első része. A sorozatot 10-részesre tervezik, az elsőbe olyan korábbi felvételek kerültek, ahol Justin Bieber Ontario tartományban található szülővárosába látogat el. A film jeleneteinek nagy részében mellette volt felesége, Hailey Bieber is, aki természetesen megszólalásokat is vállal, nem csupán egy háttérszereplő.

Az első rész a Leaving the Spotlight ('elhagyni a reflektorfényt') címet kapta, ami egyértelműen a zenész elmúlt 5 évére utal, vagyis miután kiadta a Purpose-t, majd mindenfélét csinált, csak zenét nem. A gyerekkori lakóháza megmutatása, majd kamerával a lakás bejárati ajtajához somfordálás is tud jópofa lenni, de a legérdekesebb talán az a rész volt, mikor a benne lezajló komolyabb változásokról beszélt. Azt mondta, szerinte a korral

egyre biztosabban tudja, hogy nem jól használta ki a tehetségét.

Korábban a zenecsinálás mindig magáról szólt, és rájött, hogy ha zenéjének a célja is ő maga, akkor elvész a jó része az egésznek. Ezen szeretne változtatni, vagyis segíteni másokon a zenéjével, akik így talán közelebb kerülnek a problémáik megoldásához is.