Csonka András izmokat festett magának

Csonka András
Vágólapra másolva!
A Férfi Titkok Várkonyi Andinál című műsorban meséltek intim dolgokról. Az adást hétfőn és szerdán ismétli a Life TV.
Vágólapra másolva!

Szebeni István a talkshow-ban elárulta, hogy 30 éves kora körül elöl kopaszodni kezdett: attól tartva, hogy mutat majd a képernyőn, elment hajátültetésre, ami szerinte egy teljesen elfogadható beavatkozás. "A probléma a kacsacsőrű emlősökkel van" – magyarázta, a csúnyán feltöltött szájú nőkre célozva.

Szebeni István Forrás: Life TV

Szerinte a szépészeti beavatkozásokkal nincs gond, ha azt szolgálják, hogy valaki jól érezze magát tőlük, de van, amikor már valaki túlzásokba esik. Szebeni István elmondta, hogy személyes sértésnek veszi, ha valaki ismeretlenül kritizálja a neten, és olyat mond róla, amit nem igaz.

Csonka András Forrás: Life TV

Csonka András a Nemzeti Színház stúdiósa volt, és elárulta, hogy vékony férfi lévén egy színdarabban izmokat festett inkább magának, annyira hiú volt. „Most se vagyok egy Adonisz" – tette hozzá.

Ő is kétszer kötött ki a sebészeten, de csak a benőtt körmök miatt, amúgy rendszeresen pedikűröshöz is jár. Ő is hiú, számára a szemöldöke a legfontosabb: szempillaspirállal szokta korrigálni az ősz szálakat.

Life TV

"Olyan penge arcom van, hogy fel se lehet tölteni" – panaszkodott. Egy korábbi feltöltés után a törzshelyén azzal fogadták, hogy "mi van, te fogorvosnál voltál?" - úgyhogy azóta nem jár ilyen beavatkozásra, mert nagyon feltűnő volt.

Csonka szerint az extrém nem mindig jó. "A stylistok rémuralmát éljük" – vélte. Szerinte a jogging szmoking kabáttal párosítva nem styling munka, hanem simán blöff.

Life TV

A Férfi Titkok Várkonyi Andinál témája a férfi hiúság, a vendégek Szebeni István, Németh Kristóf, Csonka András és Makány Márta voltak. A műsort hétfőn 11 órakor, szerdán 23 órakor ismétlik. Vasárnap este 10-kor a Női titkok Várkonyi Andinál lesz adásban a Life TV-n.