Madridon belül válthat csapatot a Real sztárfocistája

Horizontal
Real Madrid's midfielder Isco (R) celebrates a goal with Real Madrid's Colombian midfielder James Rodriguez during the Spanish league football match Getafe CF vs Real Madrid CF at the Coliseum Alfonso Perez stadium in Getafe on April 16, 2016. (Photo by GERARD JULIEN / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real helyett a másik madridi élcsapatnál, az Atléticónál akarja folytatni labdarúgó-pályafutását a kolumbiai válogatott James Rodríguez.

A Mundo Deportivo című spanyol napilap értesülései szerint a 28 éves középpályást már tavaly szerette volna megszerezni az Atlético, ám ajánlatát a királyi klub elutasította. Most létrejöhet az üzlet, mert Rodríguez elégedetlen a csekély játéklehetőséggel, amit kapott, és maga is a városi riválisnál képzeli el a jövőjét.

Zinédine Zidane nem számol James Rodríguezzel Forrás: AFP

Rodríguezért április végén az angol élvonalban szereplő Everton is bejelentkezett, négyéves szerződést kínálva a játékosnak. A Real állítólag legalább negyvenmillió euróra tartott igényt az elengedés fejében.

A dél-amerikai labdarúgó a 2019/20-as idényben 13 meccsen lépett pályára jelenlegi csapatában, és két gólpassz mellett egyszer volt eredményes.