Úton lehet az Apple első fejhallgatója

apple, beats, dr. dre, beats by dr. dre, fejhallgató
NEW YORK, NY - MAY 09: Beats headphones are sold along side iPods in an Apple store on May 9, 2014 in New York City. Apple is rumored to be consideringing buying the headphone company for $3.2 billion. Andrew Burton/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Különleges kialakításúnak ígérkezik a prémium termék.
Vágólapra másolva!

Folyamatosan erősödnek a pletykák, hogy a Beatset birtokló Apple még idén piacra dobhatja az első saját fejhallgatóját, a Bloomberg és Ming-Chi Kuo után Jon Prosser is csatlakozott a termékről árulkodók táborához. A közismert youtuber forrásai szerint a teljesen vezeték nélküli fejhallgató az AirPods Studio nevet kapta, és 349 dollár, azaz nettó 113 ezer forint lesz az ára.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Andrew Burton

Ezért cserébe az Apple sejthetően egy prémium hangzásvilágú terméket kíván piacra dobni, ráadásul a kialakítása is különlegesnek ígérkezik. Ha minden igaz, akkor a fejpántos részére mágneses módon lesznek rögzítve a hangszórós egységek, így a vevők kedvükre váltogathatnak majd a különböző kialakítású és megjelenésű pántok között.

Egyszerűen áttehetik majd a kagylókat egy másik fejpántra.

Emellett a kagylók párnái is könnyen cserélhetőek lehetnek, szintén mágneses rögzítést kaphatnak.

A hírek szerint a teljesen vezetékmentes AirPods Studio headsetként is használható lesz például hanghívásokhoz és videochateléshez, továbbá aktív zajszűrést kínálhat. A megjelenésére még idén számítani lehet, talán az ősz környékén mutatkozhat be a termék.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!