Kilépett saját sorozatából a főszereplő, nem keresnek mást a helyére

Batwoman
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a The CW csatorna Batwoman című széria főhős nélkül maradt – de nem is keresnek mást a karakterre.
Vágólapra másolva!

Előfordult már, hogy egy színész kilépett egy sorozatból, de mivel fontos volt a szerep, mást hoztak a helyére. Itthon is volt példa hasonlóra, a TV2 például pár hete felmondott Fenyő Ivánnak, a helyére Kamarás Iván érkezik majd, de ugyanazt a karaktert viszi ősztől a Mintaapákban.

Korábban írtunk a Batwoman sorozatról, ahol komoly problémák adódtak, hiszen Ruby Rose, a főszereplő kilépett (máig nem tudni, egészen pontosan miért, de nem működött rendesen együtt a színésznő és a gyártó, sok volt a feszültség), és kérdés volt, hogy a karakterével, Kate Kane-nel mit kezd majd a stúdió.

Batwoman CW

A logikus lépés az lenne, hogy szereplőválogatást tartanak, és egy hasonló, fiatal nővel folytatják. A Hollywood Reporter szerint egészen más döntés született, nem lesz casting a szerepre, hiába érdekelne százakat, inkább behoznak a történetbe egy Ryan Wilder nevű nőt, aki egészen új karakter lesz, a képregényekben sincs múltja.

A leírás szerint egy harcra felkészült, vad, fegyelmetlen figura lesz,

aki semmiben nem hasonlít elődjére (csak abban, hogy ő lesz az új Batwoman). Fájdalmas emlékekkel teli múltját rossz szokásokkal próbálja takargatni, amúgy drogdílerként is dolgozott a múltban. A leírás szerint az a fajta, belül érzelmes, kívül kőkemény nő lesz, aki képes puszta kézzel megölni egy gonosztevőt, de arra is képes, hogy egy éhesen nyávogó kóbor macska számára tejet lopjon (bár a tej a legtöbb macska számára gyomorproblémákat okoz, és a kiscicák számára a tehéntej egyenesen végzetes is lehet).

A sorozat kedvelőinek azonban sokat kell várni a folytatásra, mert a főszereplő kilépése és a járvány miatt ennek a sorozatnak az újabb évadja is csúszik.