Komoly áremelés jön a Youtube TV-nél

A Youtube TV
A Youtube TV
Vágólapra másolva!
A Youtube TV bejelentette, hogy a mostani 50 dollárról 65 dollárra emeli a szolgáltatás árát. A vállalat szerint erre azért van szükség, mert a kínálatba több új csatorna is bekerült, köztük a Comedy Central, az MTV és a Nickelodeon.
Vágólapra másolva!

A Youtube TV a videómegosztó platform saját online televíziós szolgáltatása, amely ugyan Magyarországon még nem elérhető, de számos más országban nagy népszerűségnek örvend. A szolgáltatás viszont az utóbbi időben folyamatosan drágul.

Kezdetben a havi előfizetési díj még csak 35 dollár volt, most viszont már 65 dollárnál tart.

Az árat először 2018 elején emelte fel a Youtube TV. Akkor a csatornák közé bekerült az Adult Swim, a TNT és a Cartoon Network. Tavaly ismét drágult a szolgáltatás a Discovery csatornáinak érkezésével, idén pedig többek között az MTV, a Comedy Central és a Nickelodeon miatt volt szükség emelni a díjakat.

A Youtube TV Forrás: Origo

Ezzel szemben a Hulu, amely az élő televíziózás mellett saját gyártású műsorokat és filmeket is készít, 55 dollárba kerül, a Sling TV pedig 45 dollárba. A Youtube tehát már sokkal drágább, mint a konkurensei. A Youtube TV nagy előnye viszont az egyszerű használat és az, hogy telefonról, számítógépről, tabletről és játékkonzolról is elérhető.