Sztárok, akik világhírű slágerek videoklipjében szerepeltek, mielőtt híresek lettek

Courteney Cox és Bruce Springsteen a Dancing in the Dark klipjében
Vágólapra másolva!
Jó pár régi videoklipre rácsodálkozhatunk, ha újranézzük, ma már ugyanis jól ismerhetjük olyan színészek arcát, akik akkor még pályakezdőként szerepeltek bennük. A Jóbarátok sztárjait felfedezhetjük Bruce Springsteen vagy épp Jon Bon Jovi kisfilmjeiben, miközben Angelina Jolie a Lemonheadsnek, Zooey Deschanel pedig az Offspringnek dolgozott fiatalon. Nézze meg a videókat, meg fog lepődni!
Vágólapra másolva!

Courteney Cox

A Jóbarátok későbbi Monicája 1984-ben kapta első szerepét az As The World Turns című szappanoperában, és még ugyanabban az évben feltűnt Bruce Springsteen egyik klipjében is. A Dancing In the Dark-hoz készült, nem túl változatos kisfilmben jobbára az énekest láthattuk, amint hihetetlenül élvezte a saját előadását – majd olyan 2.25 körül kiszúrta a tömegben a színésznőt, akit aztán felvitt a színpadra:

Matt LeBlanc

A Jóbarátok csapatából nem Cox volt az egyetlen, aki korábban egy videoklippel keresett némi pénzt, a Joey-t alakító LeBlanc például Jon Bon Jovi mellett tűnt fel a Miracle kisfilmjében. Erre 1990-ben került sor, négy évvel a Jóbarátok indulása előtt – a színész azonban még 2000-ben is dolgozott az énekessel, a Say It Isn't So klipjében is szerepelt, akkor már igazi sztárként.

Hugh Laurie

A Doktor House címszereplője korábban inkább komikusként volt ismert: 1986-ban a Fekete Viperá-ban is megjelent, ugyanabban az évben, amikor Kate Bush egyik klipjében, az Experiment IV-ban is láthattuk egy orvosi asszisztensként. Ismertté persze a Fekete Viperá-val vált, de a videoklip műfaját később sem vetette meg, 1992-ben Annie Lennox oldalán is feltűnt a Walking on Broken Glass-ben.

Alicia Silverstone

A színésznő 1995-ben futott be igazán a Spinédzserek-kel, előtte azonban egy sor Aerosmith-klipben szerepelt, a Cryin'-ban, az Amazing-ben és a Crazy-ben is láthattuk – miközben utóbbi kettőben Liv Tyler is feltűnt, persze ezen nincs mit csodálkozni, hisz ő a frontember, Steven Tyler lánya.

Angelina Jolie

Úgy tűnik, a színésznő kimondottan szereti a videoklipeket, egyik első munkáját Antonello Vendittitől kapta 1990-ben, három évvel később pedig a Lemonheads egyik kisfilmjében tűnt fel, az It's About Time-ban ő volt a lány a kocsiban. Később Meat Loaf, a Rolling Stones és a Korn egy-egy klipjében is feltűnt, utóbbi már híres filmjéhez, a Lara Croft: Tomb Raider – Az élet bölcsőjé-hez készült.

Lapozzon, van még pár sztár, aki videoklipekben kezdte!