Joshi Bharat: Nincs különbség sztár és átlagember között

Joshi Bharat a stúdióban
Vágólapra másolva!
Joshi Bharatnak új beszélgetős műsora indul, a Life TV-n július 20-tól látható az Őszintén! Joshival, amelyben átlagemberek panaszolják el a gondjaikat a házigazdának. Az életvezetési tanácsadás során a legkülönfélébb problémák merülhetnek fel, a műsorvezető például párkapcsolati és egzisztenciális kérdésekben is igyekszik utat mutatni a hozzá fordulóknak. Az új produkcióról Joshi Bharat mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Joshi Bharat legközelebb a Life TV-n látható, július 20-án indul napi talkshow-ja, az Őszintén! Joshival. A műsorvezető szerint az embereknek szükségük van arra, hogy kibeszéljék a problémáikat, így az egyórás epizódokban átlagembereknek próbál tanácsot adni a legkülönfélébb kérdésekben.

Joshi Bharat a stúdióban Forrás: Life TV

„Nagyon széles skálán mozog, hogy milyen problémákkal kerestek meg minket, de érdekes módon

Sokan küzdenek önértékelési problémákkal, ma sem találják a helyüket a világban, miután gyerekkorukban nem szerették őket igazán a szüleik, vagy nem kapták meg azt a figyelmet, amire szükségük lett volna" – mondta Joshi.

„Beszéltem például egy hölggyel, aki bántalmazó kapcsolatban él: a férfi becsapta, ellopta a pénzét, de a mai napig nem tud tőle elszakadni. Egy férfi vendégünknek komoly testképzavara van, a mai napig kisebbségi komplexussal küzd, mert már az óvodában is nagydarab volt, sokat csúfolták. Hívott aztán egy 70 éves asztalosmester, aki mindig aktív életet élt, de a betegsége miatt most nem tud dolgozni, ezért lett depressziós" – részletezte.

Forrás: Life TV

A tanácsadás telefonon zajlik, de korántsem csak a járvány miatt: „A járványtól függetlenül is telefonos megoldásban gondolkodtunk, hiszen az átlagember, ha bejön a stúdióba, a kamerák és az idegen környezet miatt nem tud annyira megnyílni. Így talán jobban önmaga tud lenni, jobban tud nyitni, könnyebben ki tudja mondani, hogy mi bántja."

Más tekintetben egyébként nincs nagy különbség a sztárok és a civilek között, legalábbis Joshi szerint:

Tíz éven keresztül sok ismert emberrel készítettem interjút – és azok sem öt-tízperces beszélgetések voltak –, ez alapján mondhatom, hogy bennük is megvannak ugyanazok a bizonytalanságok. Nevet nem mondok, de van olyan, országosan elfogadott szépség, akiből mindenki azt látja, hogy szép és sikeres, milyen könnyű lehet neki – de közben egyáltalán nem az."

Minden adásban három emberre kerül majd sor, akik a műsor korábbi felhívására jelentkeztek, mindannyian el akarják mondani a problémáikat. „Nem az a cél, hogy gyorsan lezavarjuk a beszélgetéseket, kihúzzunk a vendégekből valami jó sztorit, hanem tényleg szeretnénk elmerülni a történetükben.

hiszen jó eséllyel nem ők az egyetlenek, akik hasonló problémával küzdenek. Azon vagyunk, hogy a műsornak sokak számára legyen üzenete" – zárta Joshi.