Alig épült fel, Jon Bon Jovi 20 millió dollárért eladta a házát

Bon Jovi
NEW YORK, NY - OCTOBER 20: Jon Bon Jovi of Bon Jovi performs on Broadway during the final Tidal X live listening party for the upcoming album "This House Is Not For Sale" at the Barrymore Theatre on November 20, 2016 in New York City. The album will be released on November 4th. Theo Wargo/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Florida egyik felkapott részén, Palm Beachen, a North Ocean Boulevardon áll az a ház, amelyet a legendás rockzenekar frontembere, Jon Bon Jovi 20 millió dollárért (több mint 6 milliárd forint) értékesített egy meg nem nevezett vevőnek.
Vágólapra másolva!

A Foxbusiness szerint a mintegy 465 négyzetméter alapterületű ingatlannak nem sokkal azután lett új tulajdonosa, hogy a rocksztár befejezte annak építését.

null

null

A zenész még 2018-ban szerezte meg 10 millió dollárért az értékes telket, és egy régi ingatlan lebontásával építtetett azon egy új, állítólag minden szobájából pazar tengeri kilátást nyújtó házat.

Az új ház építéséhez tölgyfát is felhasználtak, mészkőből készült padlóval rendelkezik, valamint egy belső lifftel és saját könyvtárszobával is bír. Ezeken kívül egy pálmafákkal körülvett szabadtéri medence tartozik hozzá, egy magánstrandi kijárat az óceán partján, valamint egy két férőhelyes garázs áll rendelkezésre a gépjárművek számára.

null

null

Az ingatlan eredetileg 22,9 millió dollárért került piacra, mind az eladó, mind a vevő képviselői útján vett részt az ügylet lebonyolításában, az új tulajdonos nem kívánta felfedni személyazonosságát.

A most 58 éves Jon Bon Jovi az utóbbi években több, nagyértékű ingatlanát piacra küldte, például 2018-ban egy 20 millió dolláros, 15 hektáros birtokot. Valamint, szintén 2018-ban, egy manhattani három hálószobás lakásáért 15 millió dollárt kapott.