Nyolcmillió forinttal vigasztalta magát egy kidobott nő

A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Szakítás utáni bosszúvágy hajthatta a nőt, aki úgy akarta megleckéztetni volt párját, hogy többek között ellopta a férfi és az idős asszony megtakarítását. 
Vágólapra másolva!

Hétfő reggel hívta a rendőröket egy férfi azzal, hogy az édesanyja XVII. kerületi házából elloptak 8 millió forintot és ékszereket is elvittek. A 82 éves asszony azt mondta a nyomozóknak, hogy

fia barátnője megjelent nála reggel, közölte, hogy főz egy kávét, úgyhogy bemegy hozzá.

A nő eltöltött egy kis időt abban a vendégszobában, amit az asszony neki és a fiának tartott fent, majd köszönés nélkül elment. Az idős asszony akkor még nem is sejtette, hogy a 24 éves nő és fia szakítottak egymással.

Csak akkor vette észre, hogy eltűnt a fiával közösen megtakarított pénzük, amikor a gyerekének telefonon elmesélte a történteket.

8 millió forint tűnt el Forrás: pixabay.com

A rendőrök a bejelentés után fél órával megtalálták a 24 éves nő autóját egy XIV. kerületi bevásárlóközpont parkolójában, ahol elfogták.

Megtalálták nála egy papírzacskóba csomagolva az ékszereket és a 8 millió forintot is.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 24 éves nőt lopás miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A tolvaj beismerő vallomást tett. Azzal indokolta a tettét, hogy meg akarta leckéztetni volt párját.

A rendőrök hiánytalanul visszaadták az ellopott értékeket a 82 éves asszonynak. A 24 éves gyanúsított szabadlábon védekezhet.