Tökös tejeskávés sört készíttet egy fánkozó

Young people drinking beer outdoors Beautiful Male Beauty Young Couple Photography Leisure Activity Number 6 Portrait Women Female Men Male Four People Medium Group Of People Group Of People Fine Art Portrait Beer Glass Color Image 20s Young Adult Smiling
Group of young cheerful people having fun drinking beer outdoors.
Vágólapra másolva!
Egy Harpoon Brewery nevű sörfőzdével összefogásban ereszt forgalomba új italkülönlegességeket a Dunkin' Donuts - számol be arról a Store Insider.
Vágólapra másolva!

A két cég az utóbbi két évben közösen különböző kávés söröket már piacra bocsátott, sőt, Harpoon Dunkin' Coffee Porter nevű terméküket ismét árulni kezdik. A specialitás ismételt bevezetése mellett a cégpáros további három sörkülönlegesség értékesítését is megkezdi, melyekből egy szintén kávés, a másik kettő azonban fánk felhasználásával készül.

null

null

A cég őszi tökös tejeskávéja által inspirált Harpoon Dunkin' Pumpkint

tökkel, a tökös pitéhez általában használt fűszerekkel és kávéval elegyítve főzik a szakemberek.

A Harpoon Dunkin' Boston Kreme előállítása hamisítatlan fánkkal és kakaóreszelékkel összekutyulva történik, ami úgynevezett kelttésztás és csokoládés jegyeket kölcsönöz az innivalónak. A Harpoon Dunkin' Jelly Donut fánkkal, valamint málnapürével készül, és a gyártók bizonyos Citra nevű aromakomló hozzáadásával némi citrusos jelleggel is felruházzák a zamatot.

Úgy tűnik, az új specialitások csak a Harpoon-söröket egyébként is értékesítő üzletekben fognak megjelenni, vagyis valószínűleg csak Amerikában lehet majd megvásárolni őket - derül ki a Food Buisiness News cikkéből.