Vágólapra másolva!
A magyar férfi élvonalbeli kézilabda-bajnokságban szereplő MOL-PICK Szeged 2020. december 31-ig szóló szerződést kötött a szlovák válogatott balszélsővel, Martin Stranovskyval.

A klub honlapjának beszámolója szerint Martin Stranovsky a 42-es mezszámot viseli majd a szegedi csapatban. A szlovák válogatott balszélső ismerős lehet a szurkolók számára, hiszen testévre, Tomás Stranovsky másfél évig a Szegedet erősített.

A 35 éves Martin Stranovsky összesen 423 gólt szerzett az európai topligában, kétszer játszott Bajnokok Ligája-döntőt, mindkétszer ezüstérmes lett. A szlovák nemzeti csapatban 96 meccsen 343-szor volt eredményes.

A MOL-PICK Szeged leigazolta a szlovák Martin Stranovskyt Forrás: pickhandball.hu/Sólya Eliza

„Nagyon boldog vagyok, hogy az élettől kaptam ismét egy nagy lehetőséget, és egy ilyen neves klubban folytathatom a pályafutásomat. A szegedi kézilabdát nem kell bemutatni, tisztában vagyok vele, hogy Európa egyik élcsapatának a mezét húzhatom magamra. Hatalmas motivációt kaptam, hogy újból a BL-ben szerepelhetek, izgalommal várom, hogy bemutatkozzam a magyar élvonalban. Ellenfélként már megtapasztaltam, hogy milyen fantasztikus tábora van a csapatnak. Nagyon bízom benne, hogy hamarosan visszatérhetnek a szurkolók a lelátóra, mert velük lehetünk igazán erősek, és érhetünk el szép eredményeket. Testvérem, Tomás sokat mesélt Szegedről. Jó helyre kerültem, szeretném megmutatni, hogy jól jártak velem a kékek, ezért küzdök és hajtok majd minden meccsen" - nyilatkozta Martin Stranovsky.