Megírta az igazságot a francia radikális baloldalki tüntetéseket szervező Traoré bizottságról a V4NA, ezért letiltották a hírügynökséget a Twitteren

Vágólapra másolva!
Megírta az igazságot a francia radikális baloldalki tüntetéseket szervező Traoré bizottságról a V4NA, ezért letiltották a hírügynökséget a Twitteren.
Vágólapra másolva!

Illegálisan szervezett, zavargásba torkolló tüntetés, milliós károk, rettegésben tartott környék, bűnöző családtagok, kábítószer és erőszak, halálos fenyegetések, black blocks szélsőbaloldali militánsok, iszlamista szervezetek, óriási rendőrellenes falfestmény, iskolákban terjesztett rendőrellenes propaganda, hatalmas összeg a bizottság számláján, poligámia, rabszolgatartó felmenők. Ez csak néhány téma, amivel a francia George Floydként is emlegetett Adama Traoré családjával kapcsolatban foglalkozott a V4NA. A rendőri intézkedést követően meghalt férfi nővére, Assa Traoré vezeti a rasszizmus ellenes Traoré Bizottságot, melynek kétes ügyleteiről szintén beszámolt a hírügynökség.

A V4NA rendre tudósít a családot érintő aktuális botrányról, de a klán előéletéről is beszámolt korábban. A jelek szerint a hírügynökség írásai célba értek, ugyanis letiltották a Twitteren, nem láthatják az általuk közzétett tartalmat.

Forrás: V4NA

Legutóbb a Le Parisien egyik cikke nem tetszett nekik, mert Assa motorlopás közben tetten ért unokatestvéréről leírták, hogy tolvaj. A bizottság rögtön ki is adott egy közleményt, melyben tüntetést szerveznek a lap szerkesztősége elé, hogy ily módon tiltakozzanak a leírt igazság ellen.

A V4NA azt közölte, továbbra is megírják a történéseket.