Vágólapra másolva!
Péntek este Kisvárdára látogatott a Ferencváros, amely kedden már Barcelonában, a Bajnokok Ligájában lép majd pályára. A Fradi a második félidőben esett két góllal végül elhozta a három pontot Kisvárdáról és a bajnoki tabella élére állt.

"Rendkívül nehéz mérkőzés volt, főleg, mert az első félidőben nem használtuk ki a kialakított helyzeteinket, a Kisvárda nagyon megérdemelten van a top ötben. Persze az jó volt, hogy a csereemberek jól tudtak beszállni a mérkőzésbe.

Nagyon kemény időszak vár ránk, minden egyes játékosunk nagyon fontos, az is, hogy milyen állapotban vannak, és ma mindenki, aki lehetőséget kapott a meccsen, nagyon jó teljesítményt nyújtott.

Teljesen mindegy, milyen iramú volt a mérkőzés, mennyire volt lassú, itt a gól volt a legfontosabb. Ahogy mondtam, sajnos az első félidőben ezt nem tudtuk megszerezni, de a találatunk után meg tudtuk tartani az előnyünket, sőt." - értékelt a lefújást követően az FTC ukrán edzője.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Dibusz Dénes így vélekedett a találkozóról: "Nem volt még ilyen sűrűn két mérkőzésem egymás után, de nem foglalkoztam ezzel.

Örülök neki, hogy így sikerült megoldani ezt a mérkőzést.

Nem volt könnyű, tudtuk azt, hogy Kisvárdán mindig nehéz meccseket játszunk, ma is nagyon szervezettek voltak. Látszott, hogy felkészültek belőlünk, de szerencsére sikerült kétgólos győzelmet aratni.

Érdekes volt a nap így, mert a csapat fele nem volt itt, most találkoztunk Kisvárdán a többiekkel először, de nagyon örülök, hogy sikerült begyűjteni a három pontot, ez volt ma a legfontosabb."

A Fradi kapusa a Barcelona elleni BL-meccsre is kitért:

Nagyon örülünk, hogy Barcelonában játszhatunk, igazából még el sem tudjuk képzelni, hogy milyen lehet ott játszani, de most nem is ez a lényeg.

Ők is hús-vér emberek, felkészülünk belőlük, megpróbáljuk meggátolni őket a játék kibontakoztatásában, meglátjuk ez hogy sikerül.

Azt gondolom, azért az eddigi nemzetközi mérkőzéseink megmutatták, hogy tudunk komolyan jegyzett csapatok ellen is eredményes futballt mutatni, amivel versenyben vagyunk velük. Nyilván ez most mást szint lesz, ezt mindenki tudja, de én

úgy gondolom, teljesen nyugodtan és minden nyomás nélkül mehetünk oda, megmutathatjuk, hogy mi van bennünk és bízunk benne, hogy ez jól fog elsülni.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.