Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Egy pedofil berángatott a lakásba egy kiskorú lányt, majd meg akarta erőszakolni

Vágólapra másolva!
Egy férfi egy társasházban lakott egy fiatal lánnyal, aki éppen a barátnőjével beszélgetett a házban, mikor a pedofil férfi oda ment hozzá beszélgetni. Ezután a férfi felkísérte a lányt a lépcsőn, majd ott berángatta a lakásába és arra készült, hogy megerőszakolja. Mindez csak azért nem sikerült a férfinak, mert érkezett hozzá egy váratlan vendég.
Vágólapra másolva!

2022 szeptemberében egy 16 éves lány a lakásuk lépcsőháza előtt beszélgetett a barátnőjével, mikor egy ott lakó férfi oda ment hozzá, hogy ő is csatlakozzon a beszélgetéshez. Néhány perc múlva a lány barátnője haza ment, ezért a férfi és a lány bementek a házban, miközben a pedofil férfi a lány alakját dicsérte.

Amikor a lány a lakáskulcsát kereste, a férfi megragadta a csukóját és berángatta a saját lakásába. Majd ott fogdosni kezdte a kiskorú szomszédját, miközben azzal fenyegette, ha szólni mer a szüleinek, akkor soha nem engedi el őt.

A lány megpróbált elmenekülni a férfi elől, azonban a próbálkozási sikeretlenek voltak, ugyanis a férfi sokkal erősebb volt nála. Ekkor az ajtón kopogtattak, ezért a férfi a lehúzott nadrágját felvette és ráparancsolt a lányra, hogy maradjon csendben és adja meg a telefonszámát. 

Amikor a férfi kinyitotta a bejárati ajtót, akkor a lánynak sikerült elmenekülnie a pedofil lakásából. 

A bíróság a férfit szexuális erőszak miatt 7 év és 3 hónap fegyházbüntetésre ítélte és 8 évre eltiltotta a közügyektől, valamint véglegesen eltiltotta az olyan munkáktól is, ahol kiskorúakkal kerülne kapcsolatba. A bíróság megállapította, hogy a férfi feltételesen sem bocsátható szabadon.

pedofil, illusztráció
A kép illusztráció.
Fotó: Pixabay

Tavaly augusztusban két férfi Debrecenben utazott, hogy bulizzanak. Az egyik szórakozóhelyen megismerkedtek egy lánnyal, akinek azt ígérték haza viszik. A lány elfogadta a fuvart, azonban ekkor a két férfi közölte, hogy a haza útnak ára van, majd a fiatal lány bedobták egy bokorba, ahol letépték a ruháit és szexuálisan zaklatni kezdték. Mivel a lány erősen védekezett a támadói ellen, a két férfi elmenekült a helyszínről.

Salgótarjánban egy férfi az ismerőse salgótarjáni házában fogva tartott egy nőt és arra kényszerítette, hogy idegenekkel szexeljen pénzért. Tisztálkodási lehetőséget nem biztosított neki, enni pedig csak egyszer adott neki egy nap. Az ismerős tudott róla, hogy a férfi a házában fogva tart egy nőt. A kiszolgáltatott helyzetét használták ki és arra akarták rávenni, hogy prostituáltként dolgozzon Salgótarjánban, majd Németországban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről