Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ifj. Donald Trump: Az FBI engem évekig üldözött, Biden ügyeivel most nem foglalkozik

Conservatives Gather At Annual CPAC Event GettyImageRank1 Hosting People HORIZONTAL Waist Up Talking SON USA Maryland - US State One Person POLITICS Stage - Performance Space Males Photography GOVERNMENT Donald Trump - US President US President Donald Tru
NATIONAL HARBOR, MD - FEBRUARY 28: Donald Trump Jr., son of President Donald Trump, speaks on stage during the Conservative Political Action Conference 2020 (CPAC) hosted by the American Conservative Union on February 28, 2020 in National Harbor, MD. Samuel Corum/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Newsmax TV-nek adott hétfői interjújában Donald Trump elnök legidősebb fia, ifj. Donald Trump arról beszélt, hogy míg őt az FBI 3 éven át üldözte az oroszokkal való összejátszás hamis vádjával, addig most Joe és Hunter Biden korrupciógyanús ügyeivel egyáltalán nem foglalkoznak.
Vágólapra másolva!

A Newsmax TV műsorában Grant Stinchfield műsorvezető kérdezte ifjabb Donald Trumpot és Omeed Malik üzletembert - aki nemrég csatlakozott a konzervatív Daily Caller újságírócsapatához - a Biden család nyilvánosságra került, korrupciógyanús ügyeiről. (A témáról az Origo itt írt részletesen.)

Donald Trump Jr. Forrás: AFP/2020 Getty Images/Samuel Corum

Omeed Malik szerint

de ezt sok amerikai nem veszi észre, ami annak is „köszönhető", hogy a kínaiak az elmúlt két évtizedben, de főleg az Obama-Biden adminisztráció alatt „bevásárolták magukat az államhatalmi gépezetbe".

Ifj. Donald Trump arról beszélt, hogy Hunter Biden és közötte az a legnagyobb különbség, hogy

ő azelőtt lépett üzletemberként a nemzetközi színtérre, hogy apja, Donald Trump elnök lett volna, az utóbbi négy évben nem foglalkozott ezzel, pont azért, hogy ne tudják azzal vádolni: kihasználja az apja politikai pozícióját.

Hunter Biden Forrás: AFP

Ezzel szemben

Hunter Biden azt követően lépett be a nemzetközi üzleti világba, hogy apját kinevezték 2008-ban Obama alelnökévé, de ezt megelőzően az amerikai üzleti életben is Joe Biden által lett ismert.

Trump elnök legidősebb fia hangsúlyozta, hogy

neki ez személyes ügy, mivel az FBI és a demokraták 3 éven át utána szaglásztak, és őt próbálták meg hamisan olyan képtelenséggel vádolni (oroszokkal való politikai-gazdasági kapcsolatok), mint amiket Hunter Biden Ukrajnában és Kínában ténylegesen elkövetett.

Ifj. Donald Trump hozzátette, hogy Biden kampánystábjában senki sem tagadja a nyilvánosságra került e-mailek valóságtartalmát,

inkább úgy tesznek, mintha semmi sem történt volna.

Omeed Malik kiemelte, hogy

Véleménye alapján Kína kérdése nem republikánus vagy demokrata, hanem összamerikai ügy. Malik hangsúlyozta, hogy nemzeti egységre van szükség,

A Newsmax TV teljes műsora alább tekinthető meg:

A Videán elindult a Müncheni Biztonságpolitikai Konferencián John McCain-díjat nyert Mártonffy Balázsnak, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem adjunktusának sorozata az amerikai elnökválasztásról. A kutató az Egyesült Államok fővárosának rangos egyeteme, a washingtoni American University nemzetközi közszolgálati karán szerzett PhD-fokozatot 2019-ben. Íme, a harmadik videó:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről