Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Magyar romkom debütál decemberben, itt az első előzetes

Vágólapra másolva!
Megérkezett az Így vagy tökéletes című romantikus vígjáték első előzetese, a film pedig december 3-án debütál majd a magyar mozikban. 
Vágólapra másolva!

A film hivatalos szinopszisa szerint a főhős András (Fekete Ernő), aki egy

Lenéz mindent, ami nem szépirodalom, így mélyen megveti az új spirituális bestsellert, az Így vagy tökéletes-t és annak népszerű szerzőjét, Katát (Béres Márta).

Az első játékfilmjét elkészítő rendező, Varsics Péter a Megdönteni Hajnal Tímeát, A tanár és az Apatigris című sorozatok írójának, Csurgó Csabának a forgatókönyvét vitte vászonra. "Kifejezett célunk volt, hogy ezzel a filmmel egy olyan romantikus történetet mutassunk be, ami hordoz magában egy jó adag érzelmi igazságot és őszinteséget ellentétben azzal, amit sokszor a műfaj diktálni szokott.

Őszintén, mégis szórakoztatóan mesél valódi érzelmekről és mindenkit érintő kérdésekről." – hangsúlyozta a rendező, Varsics Péter.

A filmben Fekete Ernő pályafutása első mozis főszerepét alakítja.

Mellette a hősnőt a vajdasági magyar színésznő, Béres Márta formálja meg, aki ezzel a nagyjátékfilmmel mutatkozik be a hazai közönségnek. Rajtuk kívül feltűnik még a filmben Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs, Gáspár Tibor, Ónodi Eszter és Elek Ferenc is.

A Szupermodern Stúdió gyártásában, a Nemzeti Filmintézet támogatásával elkészült film december 3-tól látható a hazai mozikban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről