Közös videóval hangol a két egymás elleni meccsre a Juventus és a Barcelona

fbl Horizontal
Juventus' forward from Argentina Paulo Dybala (C) speaks with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi at the end of the UEFA Champions League Group D football match Juventus Barcelona on November 22, 2017 at the Juventus stadium in Turin. - Barcelona advanced to the Champions League last 16 on Wednesday after clinching top spot in Group D following a 0-0 draw against Juventus in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Egy közös videóval vezeti fel az egymás elleni, szerdai Bajnokok Ligája meccset a Juventus és a Barcleona. A két topcsapat a két különböző, de mégis hasonló világáról készített videót.

Nem éppen szokványos, de mindkét csapat kitette Twitterre ugyanazt a videót. Az alkotásban feltűnik Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is. Az első részben láthatjuk, miben különbözik a két klub, majd a hasonlóságokat is, azokat a játékosokat, akik mindkét csapatban szerepeltek.

Az első körben a Barcelona a Ferencváros verte 5-1-re, míg a Juventus a Dinamo Kijev ellen nyert 2-0-ra. Torinóban szerda este minden bizonnyal nem léphet majd pályára Cristiano Ronaldo, aki továbbra is koronavírusos.