Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata meghatározó játékosával folytatott le sikeres tárgyalást az elmúlt időszakban, és bejelentette, hogy újabb három évig zöld-fehér mezben szerepel norvég klasszisa, Veronica Kristiansen - írta a klub hivatalos honlapja.

A világban uralkodó viszontagságos járványhelyzet ellenére is gőzerővel folynak az egyeztetések a győriek hosszútávú céljainak megvalósítása érdekében. Dr. Bartha Csaba klubelnök így újabb sikeres megállapodásról tudott beszámolni a csapat rajongói számára.

így egy percig sem volt kérdés számunkra, hogy folytatni szeretnénk a közös munkát. Külön öröm, hogy játékosunk is hasonlóképp állt pályafutása Győrben történő folytatásához, jól érzi itt magát, melyet kiváló teljesítménye is alátámaszt." – mondta a Győri Audi ETO KC elnöke.

Veronica Kristiansen továbbra is marad a győri csapat játékosa Forrás: EHF CL, Facebook

„Nagyon boldog vagyok, hogy győri színekben folytathatom sportolói karrierem. Győrben minden adott a legmagasabb szintű teljesítmény eléréséhez, hiszen professzionális körülmények között végezhetjük az edzésmunkát, s a klub mindenben segít, hogy mi maximálisan a feladatunkra koncentrálhassunk.

Motivált vagyok, szeretnék újabb szép eredményeket elérni zöld-fehérben" –

nyilatkozta maga az érintett, Veronica Kristiansen.