Stork Natasával érkezik Till Attila műsora

Tilla
Vágólapra másolva!
A Propaganda újabb részében Stork Natasa színésznővel, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film női főszereplőjével találkozhatnak a nézők. 
Vágólapra másolva!

2019/2020-as őszi-téli válogatás most csütörtöki epizódjában Tilla beszélgetőpartnere a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című film egyik főszereplője, Stork Natasa színésznő lesz. A filmben képzelet és valóság mosódik össze egy szerelmes nő fejében, aki sikeres amerikai karrierjét hagyja hátra, hogy új életet kezdjen álmai férfijával.

Horvát Lili nagyjátékfilmjéről a napokban derült ki, hogy jövőre hazánkat képviselheti a legjobb nemzetközi filmnek járó Oscar-díjért folyó versenyben.

Forrás: TV2

A műsorban Stork Natasa és Tilla stílusosan a Szabadság-híd lábánál találkoznak, képzeletben visszautaznak a múltba és felidézik a kezdeteket. Megszólal Zsótér Sándor, Natasa egykori tanára, aki ma színpadi partnere a színésznőnek. Akik követik a csütörtök esti epizódot, benézhetnek egy új magyar film, a Veszélyes lehet a fagyi forgatásába is, amelyben Natasa egyszerre négy szerepet is játszik.

Propaganda csütörtök este 23:40-től Till Attilával a TV2-n.