Rihannának új, híres szerelme van

fashion Vertical
Barbadian singer Rihanna and US rapper ASAP Rocky poses on the red carpet upon arrival at The Fashion Awards 2019 in London on December 2, 2019. - The Fashion Awards are an annual celebration of creativity and innovation will shine a spotlight on exceptional individuals and influential businesses that have made significant contributions to the global fashion industry over the past twelve months. (Photo by ISABEL INFANTES / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS
Vágólapra másolva!
Rihanna és ASAP Rocky összejöttek több év barátság után, tudta meg a People magazin.
Vágólapra másolva!

Rihanna és ASAP Rocky most már egy pár, árulta el a People-nek egy barátjuk, miután a két sztárt együtt látták vacsorázni New Yorkban.

ASAP Rocky és Rihanna egy tavalyi díjátadó gálán Londonban Forrás: AFP/Isabel Infantes

Az énekesnő és a rapper egy ideje barátok – már 2018-ban is együtt mutatkoztak a Louis Vuitton divatshow-ján Párizsban –, de a kapcsolatukról szóló pletyka csak idén januárban röppent fel, amikor Rihanna és milliárdos barátja, a szaúdi Hasszan Dzsamil kapcsolata véget ért három év után.

ASAP Rocky aztán beszállt egy reklámkampányba is Rihanna cégénél, azóta sok közös nyilatkozatot is adtak együtt, az énekesnő pedig a nyáron ezt a fotót tette ki magukról az Instagramra: