Vasvillával támadt alkalmazottjára egy hajdúböszörményi férfi

vasvilla
Vágólapra másolva!
A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség életveszélyes, illetve súlyos testi sértéssel vádolja azt a férfit, aki dühében megverte az egyik alkalmazottját, de vasvillával is rátámadt.
Vágólapra másolva!

Egy férfi egy állattartó telepén dolgozott, ahol alkalmazottként felfogadott egy másik férfit. A munkájáért szállást, ételt, és egy kevés pénzt fizetett neki.

2016. június 7-én 22 óra körül a férfit

a telepen ellenőrizte az alkalmazottját, akinek nem volt megelégedve a munkájával,

és azt is kifogásolta, hogy munkavégzés előtt ivott. Emiatt összeveszett vele, aztán össze is verekedtek.

A dühös férfi felkapott egy vasvillát, és az ágaival megpróbálta megütni az alkalmazottját.

A férfi megpróbálta kivédeni az ütést, de a vasvilla felsértette az arcbőrét. Eltört az egyik alkarja, emellett az arcán és a kezén is könnyebben megsérült.

Idén júliusban újra dolgozni kezdett a támadójánál állatgondozóként.

illusztráció Forrás: Shutterstock

Július 29-én dél körül férfi a szobájába ellenőrizte alkalmazottját, aki ekkor az ágyon feküdt. A férfi számonkérte őt amiért a telepen elpusztult egy állat és a munkája minőségére is panaszkodott. Újra összeverekedtek.

A férfi dühében ököllel vágta fejbe alkalmazottját, aki emiatt elvesztette az eszméletét.

Egy másik alkalmazott közbelépett, ezért nem halt meg, de életveszélyesen megsérült. A férfi ellen nyomozás indult a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A szabadlábon védekező férfi ellen

életveszélyes, illetve súlyos testi sértés miatt emeltek vádat. A vádiratban börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását javasolták az ügyészek.

Emellett a büntetés mértékére tettek javaslatot arra az esetre, ha a vádlott beismeri bűnösségét, és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.