Vágólapra másolva!
José Mourinho szerint a szerda esti Liverpool ellen 2-1-re elveszített Premier League rangadó ellenére saját együttese, a Tottenham a jobb csapat, amely nem érdemelt vereséget. A portugál trénernek Jürgen Klopp viselkedéséről is megvolt a maga véleménye - írta a The Guardian.

Amíg a Liverpool német edzője különlegesnek nevezte csapata győzelmét, addig Mourinho szerint Klopp viselkedése a kispad előtt elfogadhatatlan. A portugál menedzser úgy véli, hogy őt kiállították volna, ha ugyanúgy inzultálja a negyedik számú játékvezetőt, ahogy kollégája tette.

mondta Mourinho. „Ha ugyanúgy viselkedem, mint ő az oldalvonal mellett, akkor nem maradok ott. Csak meg akarta mutatni? Kíváncsi lennék, ha a negyedik játékvezető kezéből kivenném a hosszabbítást jelző táblát, mi történne velem? Velem valamiért máshogy bánnának" - elégedetlenkedett.

Mourinho (jobbra) szerint őt már kiállították volna, ha úgy viselkedik, mint Klopp (balra) Forrás: AFP/Clive Brunskill

Klopp inkább a meccsen történtekre fókuszált.

„Ők voltak a listavezetők - a kontrajáték mesterei - így igazán koncentráltnak kell lenned, és mivel nem akarják túlságosan a labdát, járatnod kell, és várnod a lehetőségre. Ezt nagyon-nagyon jól csináltuk. Milyen csodálatos góllal nyertünk végül: egy szép szöglet Andy Robertsontól és egy szenzációs fejes Bobby Firmino részéről" - lelkendezett.

A Liverpool menedzsere végül hozzátette: „Mourinho nem mondott nekem semmit az oldalvonalnál mutatott viselkedésemről. Azt hittem, hogy csak azt mondta, hogy a legjobb csapat veszített. Egyáltalán nem tűnt túlfűtöttnek.

Azt hittem, csak viccel,

de végül nem. Szóval igazából ennyi".

A címvédő Liverpool immár 66 hazai bajnoki óta veretlen, ezzel a győzelemmel átvette a vezetést a tabellán, és 3 ponttal megelőzte az eddigi éllovas Tottenhamet.