Hosszú évek után kibékült Jolly és az apja

Jolly
Vágólapra másolva!
Lakást bérelt a mulatós zenész az alkoholista apjának.
Vágólapra másolva!

A Jolly néven ismert mulatós énekes apja a napokban kesergett, hogy semmi kapcsolata nincs a fiával, mire Jolly közölte, hogy ez magánügy, családi ügy, és senkinek semmi köze hozzá - amúgy az apja alkoholista, és ezerszer próbált már rajta segíteni. Legújabb posztja alapján rendeződött a helyzet. "Együtt a három generáció, papitó, apa meg a fia, mar csak a kislányom hiányzik" - írta Jolly.

"Sosem tudta letenni a piát, én pedig nem tudtam már rajta segíteni. Volt, hogy odajött a koncertemre, részegen hőbörgött és ordibált a közönség soraiból, hogy Jolly az én fiam! Nagyon megalázó volt, szégyenkeztem miatta, de nem tudtam mit tenni. Ő nem fogadta el a segítségemet, én pedig így nem tudtam meggyógyíttatni" – mondta a Bors megkeresésére.

"A napokban meglátogattam a nagykátai otthonában, ahonnan elhoztam, kibéreltem neki egy új ingatlant, ő pedig újból ígéretet tett nekem, hogy leteszi az alkoholt. Idén együtt töltjük a karácsonyt, s hosszú idő után a nagyfiammal is találkozott. Szívet melengető volt látni, ahogy a nagypapa és unokája ölelik egymást, s csak tényleg remélni tudom, hogy most nem fog csalódást okozni" - tette hozzá az énekes.