Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Pénzben fürdették, koronavírusosan tért vissza csapatához a Napoli focistája - videó

SSC Napoli v US Sassuolo - Serie A Victor Osimhen Serie A SSC Napoli US Sassuolo Stadio San Paolo SPORT STADIUM Calcio Match - Sport General News Sports Pilka nozna Futbol Fussball italien foreignfootball Club Soccer Club Football FOOTBALL Italy championn
Victor Osimhen of SSC Napoli during the Serie A match between SSC Napoli and US Sassuolo at Stadio San Paolo Naples Italy on 1 November 2020. (Photo by Franco Romano/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Az olasz labdarúgó élvonalban (Serie A) szereplő Napoli január 1-jén adta hírül, hogy a csapat nigériai válogatott játékosa, Victor Osimhen pozitív koronavírustesztet produkált. Egy nappal később az is kiderült, hol fertőződhetett meg.

A Sky Sports olasz kiadása derítette ki, hogy a támadó ahelyett, hogy a csapattal megbeszéltek szerint Belgiumban kúrálta volna váll- és könyöksérülését, december utolsó napjaiban hazautazott Nigériába, ahol egy fergeteges bulival ünnepelte meg a 22. születésnapját december 22-én. Osimhen szó szerint fürdött a pénzben a buli egyik csúcspontján:

A maszkviseléssel és a távolságtartással nem sokat fáradtak a résztvevők, Osimhen pedig az új év első napján máris pozitív koronavírustesztet produkált, amint visszatért Nápolyba. A klub közleménye szerint a focista tünetmentes, és nem került kapcsolatba egyetlen csapattársával sem.

A Napolinál, ahogy a legtöbb olasz csapatnál, már korábban is volt koronavírusos megbetegedés, októberben emiatt maradt el a Juventus elleni rangadó, amit változatos peres eljárás követett, aminek az lett a vége, hogy várhatóan február közepén pótolják majd be a mérkőzést.

Mindent egy helyen az Eb-ről