Semmit nem ért a biztos tipp, mindenki megdöbbent a Nicsak, ki vagyok?-ban

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
Egy színészt sejtettek a csapatok a Diszkógömb jelmeze alatt, de hatalmas meglepetésre Kempf Zozo BMX-világbajnok bukkant fel, akit a Ninja Warriorban és az Exatlonban is láthattak a tévézők.
Vágólapra másolva!

A Varjú, a Diszkógömb, a Tigris, a Baba és a Méhecske lépett fel a TV2 show-jában, a Nicsak, ki vagyok? középdöntőjében, utóbbi lett az első kieső, itt írtunk róla. A Varjú folytatta a show-t, a többség egyértelműen felismerni vélte a maskara alatt Kamarás Ivánt, minden nyom felé vitte a tippelőket. Vastag Csabát is emlegette Király Viktor.

tv2
tv2

A Tigris női hangon énekelt, esetében Fresh Andi, Miss Bee, Tóth Andi, Völgyesi Gabi neve is elhangzott. A Diszkógömb egy mulatós nótával érkezett, Baronits Gábor volt az erős tippje Ábel Anitának, mert egy átbulizott éjszakán hallotta őt ilyen lakodalmas dalokat énekelni.

Itt a Tigris előadása:

A Varjú is meggyőző volt:

A Nádfedeles kulipintyó és a Diszkógömb:

A Varjú továbbjutott, és jött még egy leleplezés. "Mindkét versenyző nagyon izgalmas, de a Tigrist szeretnénk még látni" - summázta a végén a zsűri vágyait Ábel Anita, úgyhogy a Diszkógömb mutatta meg magát. Hatalmas meglepetésre Kempf Zozo BMX-világbajnok bukkant fel, akit a Ninja Warriorban és az Exatlonban is láthattak a tévézők.

Jövő héten, a fináléra visszatér több kiesett szereplő, és persze kiderül, kik bújnak meg a többi maskara alatt.