Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megölte volt élettársát, a holttestét pedig a Dunába dobta

gyilkosság Karcag
Vágólapra másolva!
Megölte volt élettársát egy férfi december 22-én, a nő holttestét pedig a Dunába dobta. A család karácsonykor jelentette be a kétgyerekes asszony eltűnését, akinek a ruháit egy Lajosmizse közelében lévő erdőben találták meg. A nő holttestét még keresik.
Vágólapra másolva!

December 24-én egy karcagi asszony bejelentést tett a helyi kapitányságon lányának eltűnése miatt, aki két nappal korábban a család által ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet.

Mivel ekkor még nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért a rendőrök közigazgatási eljárás keretében vizsgálták a kétgyerekes anyuka eltűnésének körülményeit. Január 4-én történt fordulat az ügyben: egy lakossági bejelentés érkezett arról, hogy egy Lajosmizse közelében található erdőben női ruhadarabokat találtak, amikről később kiderült, hogy ezeket viselte a nő az eltűnésekor.

Decemberben szakítottak

A nő korábbi élettársával, kisebbik fiának édesapjával korábban egy Lajosmizse környékén lévő településen élt,

a nő azonban idén decemberben szakított a férfival,

és visszaköltözött Karcagra.

- A fiatalember felkeltette a kollégáink érdeklődését, és már az is gyanús volt, hogy az első meghallgatásán nem tudott minden kérdésre megfelelő választ adni. Ekkor már az életellenes osztály nyomozói is bekapcsolódtak az eltűnés körülményeinek vizsgálatába, és B. Attilát beidézték a lajosmizsei rendőrségre - mondta el Varga K. Attila rendőrezredes a Police.hu oldalon közzétett videóban.

Még keresik a holttestet

A férfi ennek ellenére nem jelent meg a rendőrségen, így a hatóságok keresni kezdték, és néhány órán belül előállították.

B. Attila végül elmondta, hogy december 22-én összevitatkoztak volt párjával,

a vita tettlegességig fajult, aminek következtében a nő meghalt. Ezután B. Attila a nő holttestét az autója csomagtartójába tette és a Dunába süllyesztette, a ruhákat pedig szétszórta a lajosmizsei erdőben.

– A Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatóságának nyomozói B. Attilát gyanúsítottként hallgatták ki emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd őrizetbevételét követően kezdeményezték az illetékes ügyészségnél a letartóztatásának az indítványozását – mondta Varga K. Attila, aki azt is hozzátette, hogy

a holttestet még keresik,

annak megtalálást követően pedig elvégzik a szükséges szakértői vizsgálatokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről