A bokszlegenda szerencsétlen flótásnak nevezte Conor McGregort

Super Bowl LII - Philadelphia Eagles v New England Patriots GettyImageRank1 BOXER SPORT HORIZONTAL American Football - Sport Looking USA Minnesota Minneapolis Photography Super Bowl New England Patriots NFL Philadelphia Eagles Floyd Mayweather Jr. NFC Eas
MINNEAPOLIS, MN - FEBRUARY 04: Boxer Floyd Mayweather Jr. looks on during Super Bowl LII between the New England Patriots and the Philadelphia Eagles at U.S. Bank Stadium on February 4, 2018 in Minneapolis, Minnesota. Patrick Smith/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Vasárnap reggel a UFC 257-es gáláján óriási meglepetésre a könnyűsúlyú fő mérkőzésen a korábbi két súlycsoportos világbajnok Conor McGregort kiütötte az amerikai Dustin Poirier. Ezt követően a korábban öt súlycsoportban is bokszvilágbajnok Floyd Mayweather Jr. keményen bírálta McGregort.

Az ír ketrecharcos MMA szabályrendszerben szenvedett TKO vereséget Dustin Poirier ellen a második menetben. McGregor ezt megelőzően még Manny Pacquiao irányába tapogatózott, hiszen szeretett volna egy – nyilván jó pénzes – meccsért visszatérni az ökölvívó ringbe is.

Floyd Mayweather Jr. szerencsétlen flótásnak nevezte Conor McGregort Forrás: AFP/2017 Getty Images/Christian Petersen

Mayweather úgy véli, McGregor viselkedésében folyamatosan őt másolta, de nem lett több mint egy gyenge kópia:

„A világ most már tudja, hogy Con Artist McLoser bármit ellophat tőlem, és amiért engem utálnak, azért őt szeretik. Ez a szerencsétlen flótás soha nem lesz az én szintemen. Én egy kicsit más kávéház vagyok, a képességeim senkiéhez nem hasonlíthatók, a hozzáállásom más dimenziókban mozog, született győztes vagyok és igen, lehet, hogy sokat pofázok, de emögött teljesítmény is van. Ezért is utálnak sokan.

– nyilatkozta a „Money" becenevű amerikai bokszoló, aki 2017 augusztusában egy felejthető gálamérkőzésen legyőzte az ír ketrecharcost.

Forrás