Hallgat az összes baloldali propagandaoldal, hogy a gyöngyösi polgármester soron kívül beoltatta magát

Vágólapra másolva!
Mélyen hallgatnak a baloldali propagandaoldalak Hiesz György, Gyöngyös baloldali polgármesterének oltási botrányáról. 
Vágólapra másolva!

Eddig egyetlen baloldali propagandaoldal sem számolt be Hiesz György, Gyöngyös polgármesterének oltási botrányáról. Az alábbi listán olvashatják, hogy kik írtak eddig a példátlan esetről.

Forrás: Origo

Jól látszik, hogy Hiesz botrányáról beszámoló portálok között nem található meg a Soros-blog (444), de a többi baloldali propagandaoldal sem (24, telex, hvg, Index) sem.

Hiesz György botrányát nem találták elég érdekesnek a baloldali propagandaoldalak Forrás: Origo

Jogosulatlanul oltatta be magát a baloldali városvezető

Mint arról korábban írtunk, miközben a baloldal hónapok óta a koronavírus elleni védekezés, azon belül kiemelten a Magyarországra érkező védőoltások ellen hergel, most kiderült, hogy egyikük, a gyöngyösi baloldali polgármester soron kívül beoltatta magát.

A DK, a Momentum és az MSZP által támogatott Hiesz György nem is tagadta az esetet, amikor a Magyar Nemzet elérte.

Hiesz esete precízen bemutatja a baloldal lelkiállapotát: miközben minden erejükkel akadályozni próbálják a közös védekezést, hatalmukkal visszaélve, az emberek elől eltitkolva beadatják maguknak a vakcinát. Azt szeretnék, hogy minél többen betegedjenek és haljanak meg, közben azonban saját magukat féltik: a végsőkig képesek elmenni a hatalomért, a legelképzelhetetlenebb gátlástalanságtól sem riadnak vissza.