Még mindig szenved a koronavírustól Bódi Csabi

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Az énekes a mai napig nem heverte ki a koronavírust, ami nem múlt el nála szövődménymentesen.
Vágólapra másolva!

Nehéz időszak van Bódi Csabi mögött, aki még ősszel esett át a koronavíruson. Az énekes nem szívesen beszélt eddig a történtekről, barátaival azonban kivételt tett, és elmesélte, min ment keresztül.

A családom csak a portáig jöhetett, beküldték, amit lehetett, de nem találkoztunk. Még jobban Isten felé fordultam, rengeteget imádkoztam. Nem az életemet féltettem, hanem amiatt aggódtam, hogy ha velem történik valami, mi lesz a gyerekeimmel, a családommal. Végtelenül hálás vagyok a Jóistennek, hogy megmentette az életem" - emlékezett vissza Bódi Csabi, aki súlyos állapotba került a vírus miatt.

Forrás: Bódi Csabi

Szerencsére elég volt a maszkon keresztüli oxigénpótlás. Megkönnyebbültem, hogy ennyivel 'megúszom' "- mondta az énekes, aki a mai napig küzd bizonyos szövődményekkel.

"Azóta sem tévézni, sem tartósan telefont használni nem tudok. Ha fixen, hosszabban nézek egy pontot, rosszul leszek és szédülni kezdek. Így telefont is csak arra használok, hogy felvegyem, ha hívnak, de a posztokat sem én teszem ki, mert egyszerűen nem bírom nézni a kijelzőt, görgetni a hírfolyamot. Még mindig azt mondom, hogy szerencsém volt, hogy csak ennyire döntött le ez a vírus. Örülök, hogy túlvagyok rajta, és a családom is jó egészségnek örvend" - árulta el a Drága családom című műsorban.