Tapasztalt búvár volt a férfi, aki vasárnap belefulladt egy bányatóba Apcnál

császárpingvin
Nem tudni, hogy mi viszi a madarakat fél kilométer mélyre, a jeges vízben
Vágólapra másolva!
Tapasztalt búvár volt az a 33 éves férfi, aki vasárnap merülés közben fulladt bele egy bányatóba Apcnál. A rendőrök szakértők bevonásával próbálják kideríteni a tragédia körülményeit.
Vágólapra másolva!

Fiatal kora ellenére ismerősei szerint gyakorlott búvár volt az a férfi, aki vasárnap fulladt bele Apcnál egy bányatóba - írja a Bors. A cikk szerint a 33 éves H. Bence halála sokkolta a barátait.

– Bár másnak ez extrém sport, de Bence olyan otthonosan mozgott a vízben, mint más a szárazföldön, egyszerűen imádta, szinte a második otthona volt – mondta egy ismerőse a lapnak. A fiatal férfi barátai szerint ugyanakkor

Bence sosem volt felelőtlen, mindig nagyon odafigyelt,

pontosan tudta, milyen veszélyekkel jár a szenvedélye.

Az édesanyja összeomlott

– Ezért sem értjük, mi történhetett aznap. Annyi terve volt még Bencének, igazságtalan, hogy ilyen fiatalon elment, méghozzá pont aközben, ami mindennél kedvesebb volt számára – mondta az ismerős.

Bár a szakértelmét elismerték, sokan aggódtak is Bencéért, és azt mondogatták neki, hogy legalább az édesanyjára legyen tekintettel, akinek ő a mindene. A lap szerint a nő összeomlott Bence halála után.

A férfi vasárnap fulladt bele a Heves megyei Apcnál található Széleskő bányatóba. Bence

egy léken keresztül merült alá a vízbe, de feljönni már nem tudott.

A Bors szerint a tragédia körülményeit szakértők bevonásával még vizsgálja a rendőrség, azonban közigazgatási eljárás keretében nyomoznak.