Tolvai Reni válasza Lábas Vikinek: Nem is vagyok Maugli, csöcsös az igen

Tolvai Reni
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk, a Megasztár egykori győztese pár nappal ezelőtt mutatta be újabb klipjét, amit megnézett a Margaret Island énekesnője, Lábas Viki is. Az Instagramban a következő szöveggel küldte tovább Reni fotóját: "Csöcsös Maugli barátnőd", de az üzenet rossz helyre ment, így Tolvai Reni kapta meg. Az énekesnő most reagált a trágárságra.
Vágólapra másolva!

A Blikk szerint Lábas Viki próbálta menteni a menthetőt, és egy újabb üzenetben szexinek nevezte az énekesnőt. Ám miután Tolvai Reni még mindig értetlenül állt az üzenet előtt, Viki magyarázkodni kezdett, egy újabb üzenetet küldve számára: "Bocsánat, én ezt pozitívumnak szántam! Alig várom, hogy láthassam, elnézést, ha sz**ul jött ki!".

Forrás: Tolvai Reni

Tolvai Reni nem hagyta magát, és mint ahogy a Ripost megírta, az alábbiakat írta az Instagram-sztorijában:

Főleg úgy, hogy nem is nekem szánta az üzenetet, hanem – gondolom – egy havernak. Csak véletlenül hozzám jött az üzi, az Insta néha csinál ilyet. Amúgy imádom a hangját. És nem is vagyok Maugli, csöcsös az igen".

"Köszönöm a megkeresést. Ez egy félrement privát üzenet volt az év elején. Mivel nem egy nyilvános posztról vagy kommentről van szó, úgy gondolom, hogy nem a nyilvánosság előtt kell megbeszélnünk. Amikor ez történt január elején, rögtön írtam is Reninek. Azt hittem, ezt akkor tisztáztuk." – válaszolta megkeresésünkre Lábas Viki.