Kizuhant egy helikopterből egy ismert színész és a kutyája

Los Angeles Premiere Of CBS Television Studios' 'SEAL Team' USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County Hollywood Arts Culture Editorial Attending Celebrities Posing 2020 Photography Image Photograph People Worl
HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - FEBRUARY 25: Justin Melnick and Dita arrive at the Los Angeles Premiere Of CBS Television Studios' 'SEAL Team' held at ArcLight Cinemas Hollywood on February 25, 2020 in Hollywood, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Justin Melnick és a kutyája 5-6 métert zuhantak egy helikopterből, de egyiküknek sem lett komolyabb baja.
Vágólapra másolva!

Már otthonában gyógyul Justin Melnick, miután egy saját reklámfilmjének forgatásán kiesett egy helikopterből a kaliforniai Santa Clarita egyik farmja felett, a kutyájával együtt.

A színésznek egy kötélen kellett volna leereszkednie az állattal, valami azonban rosszul sült el, mindketten 15-20 lábnyit, 4,5-6 métert zuhantak. Melnicket kórházba szállították, de a sérülései nem voltak életveszélyesek, így már haza is engedték.

Justin Melnick és Dita Forrás: NurPhoto/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Melnick a SEAL Team-ben több mint 70 epizódban játszotta eddig Brockot: eredetileg kutyakiképzőként került a sorozathoz, valójában ő a gazdája a Dita nevű kutyának is, amelyet a K9-es Cerberusként láthatunk a szériában – az azonban a híradásokból nem derült ki, hogy a színész a balesetnél is vele volt-e, netán egy másik kutyával.