Undorodom tőled: a teniszsztár kapcsolata az összeomlás küszöbén áll

Nick Kyrgios, tenisz
Australia's Nick Kyrgios reacts after a point against Spain's Rafael Nadal during their men's singles match on day eight of the Australian Open tennis tournament in Melbourne on January 27, 2020. (Photo by William WEST / AFP) / IMAGE RESTRICTED TO EDITORIAL USE - STRICTLY NO COMMERCIAL USE
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, az ausztrál teniszsztár, Nick Kyrgios kapcsolata az összeomlás küszöbén áll. A barátnője, Chiara Passari ugyanis a közösségi médiában osztotta meg, hogy milyen csúnyán veszekedtek egymással.

A news.com beszámolója szerint az idei Australian Open alatt szerelmük új magasságokba emelkedett, de a közösségi médiában történtek újabb kételyeket ébresztettek az egyébként is zűrzavaros kapcsolatukban.

Passari ugyanis rejtélyes Instagram-történetek sorozatát osztotta meg, nemrég pedig egy újabb fura üzenetet posztolt, amelyet később törölt. "A csalók mindig azt akarják, hogy hűségesek legyetek, miközben ők hűtlenek" - tette közzé Passari.

Kyrgios azonban ennek ellenére jelezte, hogy jó úton járnak. Azonban úgy néz ki, ez sem tartott sokáig, mivel a barátnője megosztott egy képernyőképet az érzelmekkel teli üzenetváltásról Kyrgiosszal, amelyet nem sokkal később ugyancsak törölt.

Ebben többek között azt írta az ausztrál teniszklasszis, hogy undorodik Passaritól, aki válaszként annyit írt, sajnálja, hogy Kyrgios utálja magát, majd „szépen" elköszöntek egymástól.

Ezt követően Nick Kyrgios és Chiara Passari is több közös képet törölt az Instagram-oldaláról, ráadásul kedd este óta nem is követik egymást, ebből pedig arra a következtetésre jutott az ausztrál sajtót, hogy a két híresség kapcsolata véget ért.