Három férfi brutálisan megverte a szomszédját Hencidán

Vágólapra másolva!
Egy Hencidán élő férfi és a két nevelt fia brutálisan megverték a szemközti szomszédjukat, mert az korábban bántalmazta az egyik fia barátnőjét. A szomszédok közt évek óta rossz volt a viszony.
Vágólapra másolva!

A három férfi és a rokonaik születésnapot tartottak az otthonukban 2019 júliusában. Folyamatosan ittak és hangosan hallgatták a zenét. Az esti órákban a szomszédjuk kiment az utcára és szóvá tette, hogy hangos a zene, és arra kérte őket, hogy ne hangoskodjanak.

Az egyik fiú barátnője hazaindult a születésnapról, amikor a szomszéd inzultálta és megverte. Emiatt eljárás indult ellene.

Ezen feldühödve a három férfi, az apa és két nevelt fia bosszút akart állni rajta, ezért kimentek a háza elé, a szomszéd pedig kiment hozzájuk az utcára.

Az apa ököllel olyan erővel megütötte a szomszéd fejét, hogy az bedőlt az árokba. A két nevelt fia ezek után tovább ütötte és rugdosta a szomszédot. Az egyikük arcon rúgta, mire a férfi elájult.

Végül a rokonok vetettek véget a bántalmazásnak.

A szomszédnak több csontja is eltört. Fennállt annak a veszélye is, hogy életveszélyes sérülése legyen.

Az ügyészség társtettesként, életveszélyt okozó testi sértés kísérlete miatt emelt vádat a három férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje az apát börtönbüntetésre, a nevelt fiait pedig felfüggesztett börtönbüntetésre.