Radics Gigi: Aggódó édesanya vagyok, nem szívesen hagyom magára a kicsit

Radics Gigi
Vágólapra másolva!
Teljes erőbedobással készül A Dal 2021 szombat esti döntőjére Radics Gigi.
Vágólapra másolva!

A gyakorlás mellett az énekesnő napjait kislánya aranyozza be, akit szinte mindenhova magával visz. "Természetesen Bella mindenben prioritást élvez. Ahova lehet, mindig viszem magammal, a pandémiás helyzet miatt azonban A Dal stúdiójába nem kísért még el.

jóllehet, tudom, hogy otthon, édesanyámmal teljes biztonságban van. Amikor a stúdióban vagyok, általában fél óránként felhívom anyut, hogy ugye minden rendben Bellával? Mindig megnyugtat, hogy igen, ráadásul Bella nagyon szeret a nagyszüleivel lenni. Munka után pedig rohanok haza hozzá, és képes vagyok órákig gyönyörködni benne" - mesélte a Metropolnak.

Forrás: Radics Gigi/Instagram

"Ezúttal egy nagyon letisztult, nőies ruhát viselek majd szombaton, ami igazán illik az Egy vagy velem című dalomhoz. A produkciót akusztikus formában adom elő, mert abban több lehetőséget érzek, és a döntőben úgy szeretném előadni a dalt, ahogy eddig még sosem hallhatták a nézők!" - árulta el.

2022-ben lesz tíz éve, hogy Radics Gigi elsöprő fölénnyel nyerte meg a Megasztár hatodik szériáját. Az énekesnő akkor még csupán tizenöt éves volt. "Nincs okom panaszra, úgy érzem, csaknem mindent elértem a szakmában, amit szerettem volna. Persze, mindig van feljebb, és sok tervem van még, de összességében elégedett vagyok" - mondta.