15 éves korában megerőszakolták Demi Lovatót

Demi Lovato
Vágólapra másolva!
Demi Lovatót kétszer is megerőszakolták, 15 évesen a szüzességét is így vesztette el – derül ki egy új dokumentumsorozatból.
Vágólapra másolva!

Március 23-tól látható a YouTube-on a Demi Lovato: Dancing with the Devil című dokumentumsorozat, amelyben az énekesnő őszintén beszél az életéről, többek között az őt ért szexuális támadásokról, két nemi erőszakról is.

Lovato a sorozatban elmondja, hogy a szüzességét is egy nemi erőszak során veszítette el, amikor 15 éves volt. Az elkövetővel együtt voltak, de Lovato még nem állt készen a szexre – csakhogy ez a fiút nem nagyon érdekelte. Az énekesnő nem nevezte meg a bántalmazóját, de hozzá hasonlóan ő is a Disney csapatában lehetett, hisz az eset után is sűrűn kellett látnia.

Másodszor a drogdílere erőszakolta meg Lovatót, majd otthagyta meghalni az elmondása szerint: ekkor volt, hogy az énekesnőt herointúladagolással szállították kórházba. Ott megkérdezték tőle, hogy a beleegyezésével szexeltek-e vele, mire neki bevillant a férfi képe, és igennel felelt – csak később ébredt rá, hogy egyáltalán nem volt olyan állapotban, hogy bármibe is beleegyezzen.

Demi Lovato Forrás: Instagram/Demi Lovato

Az első alkalommal egyébként Lovato el is mondta felnőtteknek, hogy mi történt, de semmi hatása nem volt, a fiú számára semmilyen következménnyel nem járt. Mindkét alkalommal megpróbált beszélni magukkal a tettesekkel is, de attól csak még rosszabbul érezte magát, sokáig magát hibáztatta.