Kocsis Máté: Gyurcsányéknak a sok halott "politikai előny"

GYURCSÁNY Ferenc
Budapest, 2019. április 14. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke beszédet mond a párt európai parlamenti kampánynyitó rendezvényén a Budapest Kongresszusi Központban 2019. április 14-én. MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője szerint Gyurcsány Ferenc a mai bejegyzésében teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy amit hetek óta mondanak róla, és a Jakab Pétertől Fekete-Győr Andrásig tartó szolgáiról, a tudatos halálkampányukról, az mind igaz. "Ez az ember olyan stratégiát alkotott a baloldal számára, ami miatt a világ bármely országában meghurcolnák még a saját szavazói is. Ez az ember egy világjárvány közepén azon mesterkedik, hogy sok halott és fertőzött legyen, mert az "politikai előny". Igen, ez maga a stratégia - írja a Fidesz frakcióvezetője.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté szerint a stratégia része volt az oltásellenes kampány, a regisztráció ellen való uszítás, a petíció is a vakcinák betiltásáért, hogy minél több embert elbizonytalanítson, hogy a védekezéssel kapcsolatos közbeszéd megosztott legyen. Tette mindezt azért, hogy megírhassa mai posztját, miszerint: "a halál kormánya ez".

A teljes írás: