Napi háromszor szexel a 74 éves színésznő - a 84 éves férjével

2018 Carousel Of Hope Ball - VVIP Reception GettyImageRank3 Carousel Party - Social Event USA California Beverly Hills - California Color Image Photography Suzanne Somers Arts Culture and Entertainment Hope Attending Celebrities The Beverly Hilton Hotel A
BEVERLY HILLS, CA - OCTOBER 06: Alan Hamel and Suzanne Somers attend 2018 Carousel Of Hope Ball - VVIP Reception at The Beverly Hilton Hotel on October 6, 2018 in Beverly Hills, California. Presley Ann/Getty Images/AFP (Photo by Presley Ann / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Legalábbis ezt állítja Suzanne Somers, aki 1977 óta Alan Hamel felesége.
Vágólapra másolva!

Suzanne Somers és Alan Hamel házassága csodálatos, legalábbis ezt állítja a színésznő, aki a napokban egy interjúban egészen vad dolgokról is mesélt. Mint mondta, a hormonok miatt rengeteget szeretkeznek, és ebben a koruk sem gátolja meg őket: ő 74 éves, a férje tízzel több. „Az életnek ebben a szakaszában talán sokan úgy gondolhatják, hogy ez túl sok információ. De hány óra van, dél körül lehet? Nos, ma már háromszor szexeltünk" – hencegett a színésznő, aki szerint reggel fél 5-kor már nyomult nála a férje, meg sem várta, hogy felkeljen a nap.

Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Presley Ann

Mint mondta, felnevelték gyerekeiket, kifizették a tandíjakat, az esküvőket, úgyhogy már csak egymással kell foglalkozniuk. Somers szerint az megy bele egy párkapcsolatba, aki figyelmet, törődést akar, ők pedig ezt megadják egymásnak. Állítja, hogy a férje remekül néz kik izmos, és tetszik neki, ha egy szál bermudanadrágban, félmeztelenül mászkál a házban. A színésznő szerint az is fontos, hogy rendszeresen legyenek kettesben randik, vacsorák, programok, hogy megmaradjon a tűz, a lángolás egy kapcsolatban.

Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

Suzanne Somers játszott az Egyről a kettőre sorozat 160 részében, a Bír-lakban, a Gyilkosság a szomszédban című filmben, a Titkos gyilkos mamában. A She's the Sheriff sorozatban 44 epizódja volt, forgatott egy Michael Jackson-klipben is. A Szerelemhajóban, a Starsky és Hutch három részében szerepelt, ahogy az American Graffitiben is.