Judy elárulta, milyen hatással van a házasságukra az összezártság

Judy
Mielőtt a Groovehouse énekesnőjeként megismerte a közönség, Judy varrónőként dolgozott. Mivel édesanyja is ezt a szakmát űzte, középiskolásként szívesen választotta ugyanezt az utat. Nagy álma volt a divattervezés, de a színpad is mindig vonzotta, végül a tűt és a cérnát mikrofonra cserélte.
Vágólapra másolva!
Judy munka nélkül maradt, de igyekszik otthon feltalálni magát, és a kapcsolatára is tudatosan vigyáz.
Vágólapra másolva!

Férje online végzi a munkáját, heti egyszer megy el otthonról, neki pedig jó ideje nincsenek fellépései. A Borsnak elárulta, hogy sok ideje jut a háziumunkára és a családra, de kettesben már nagyon rég tudtak együtt lenni, ez pedig a kapcsolatukra is hatással van.

"Aki azt mondja, hogy jó hatással van, hazudik! Mi kifejezetten élvezzük, hogy most együtt lehetünk, sokan kérdezik, nem megyünk-e egymás agyára. Nem mondom, hogy ilyen nem fordul elő. Egyébként a férjem az alsó szinten dolgozik az irodájában, csak akkor hagyja el, ha ebédelünk, ezért pontosan olyan, mint amikor eljárt dolgozni. S

hiszen még egy moziba sem tudunk elmenni, vagy nincs egy hétvége, amit gyerek nélkül, kettesben tölthetünk el. A téli időszámítás nem a kapcsolatépítésről szól, épp ezért örülünk a jó időnek, mert végre ki tudunk mozdul a lakásból egy sétára vagy egy biciklizésre" - mesélte.

Fotó / Molnár-Kis Judit

"Sokkal több munka hárul a férjemre, mert amióta nincsenek koncertek, bevételem sincs, ezt pedig nagyon megérezzük. Én világ életemben tudatosan éltem, van félretett tartalékunk, bár azt nem erre szántuk. Mi már a gyerekünk jövőjében is gondolkodunk, és nem két kézzel szórjuk a pénzt, de semmiben nem szenvedünk hiányt" - árulta el.