Beleremeg Westeros: Trónok harca-maraton indul

Trónok harca
Vágólapra másolva!
A Trónok harca a kétezres évek egyik legnépszerűbb sorozata volt, az USA-ban 45 millió nézőt és világszerte 207 területen történő forgalmazást eredményezett.
Vágólapra másolva!

Idén áprilisban, a sorozatpremier 10. évfordulójának tiszteletére az HBO meghirdette a Vas Évforduló elnevezésű, egy hónapon át tartó ünnepségsorozatot, hogy megemlékezzenek az eredeti sorozatról, bevonják az ünneplésbe a szenvedélyes rajongókat, és fellelkesítsék a közönséget a franchise következő állomása, a 2022-ben érkező „House of Dragon" iránt.

Trónok harca HBO

Magyarországon az évforduló alkalmából április 19-től az HBO3-on naponta végig nézhető egy-egy Trónok harca évad. Április 6-tól, tehát ma reggel óta pedig pedig egy exkluzív, eddig sosem látott talk show is elérhetővé vált az HBO GO-n Trónok Harca - Találkozó Conan O'Brian-nél címen. Kétrészes showműsor Conan O'Brian műsorvezetővel, amelyben újra láthatjuk a Trónok harcából Kit Haringtont, Emilia Clarke-ot, Sophie Turnert, Sean Beant, Jason Momoát, Mark Addyt és másokat, továbbá eredeti és „így készült" felvételeket.