Miután megkapta az oltást, egyből a kínai vakcinát kezdte el támadni Hadházy Ákos

Vágólapra másolva!
Hadházy Ákos radikális baloldali országgyűlési képviselő miután megkapta a koronavírus elleni védőoltást, közösségi oldalán kelt ki a kínai vakcina ellen. A baloldali politikusok továbbra is az oltások ellen kampányolnak, de azért magukat beoltatják. 
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos szombaton jelezte közösségi oldalán, hogy megkapta az első oltását, és egyúttal azt is elárulta, hogy Modernával oltották be. Hiába volt örömteli a hír, a politikus ezúttal is hosszasan bírálta a kormányt.

Bejegyzése végén pedig - a baloldal oltásellenes kampányával összhangban - a világ egyre több részén használt Sinopharmot kezdte el támadni. Arról írt, hogy szerinte a 60 évnél idősebbeknek nem szabadna beadni a keleti oltóanyagot, és annak az országba való behozatalát is kritizálta.

Megkapta az oltást, mégis támadja az oltóanyagokat Forrás: Facebook/Hadházy Ákos

Mint ismert, a baloldal hónapok óta támadja a keleti oltóanyagokat, a Hadházyval szövetségben lévő Demokratikus Koalíció egyenesen a kínai vakcina betiltását követelte hetekkel ezelőtt. A baloldali politikusok tehát a vakcinák ellen próbálják fordítani a közvéleményt, miközben magukat beoltatják.

Ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég jogi szakértője a baloldal kettős kommunikációjáról azt nyilatkozta az Origónak, hogy ebben a kérdésben is bort isznak és vizet prédikálnak, akárcsak 2010 előtt, amikor három milliárdos luxus-miniszterelnökkel akarták képviselni a szegényeket. "Most ugyanez az elit, részben új szereplőkkel, blöfföl, csakhogy ezúttal a tét minden korábbinál nagyobb, a magyar emberek élete és egészsége" - húzta alá, hogy komoly ára lehet a kettős játéknak.

Penz András azért halt meg, mert komolyan vette saját pártjának oltásellenes propagandáját - ezt Megadja Gábor eszmetörténész mondta lapunknak, hozzátéve, hogy a DK-s képviselő halála Gyurcsány pártja lelkén szárad.