Vágólapra másolva!
A Manchester United norvég edzője, Ole Gunnar Solskjaer nagyon örült csapata 2-0-s idegenbeli győzelmének az Európa-liga negyeddöntőjében, azonban bosszús azért, mert eltiltás miatt három kulcsjátékosára sem számíthat a Granada elleni visszavágón.

A Manchester United gyakorlatilag az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást és fél lábbal az elődöntőben érezheti magát, hiszen 2-0-ra nyert spanyol ellenfele otthonában. A The Guardian megírta, hogy az angol csapat norvég trénere azonban öröme mellett némi bosszúságot is érez, ugyanis a visszavágón három alapemberére sem számíthat.

A Granada ellen a csapatkapitány, Harry Maguire, valamint Luke Shaw és Scott McTominay is sárga lapot kapott, ezért nem játszhat a El-negyeddöntős párharc második találkozóján Manchesterben.

Solskjaer bosszús volt a sárga lapok miatt Forrás: AFP/Adrian Dennis

mondta Solskjaer.

"A 2-0-s eredménnyel természetesen nagyon elégedett vagyok, tudjuk, hogy milyen nehéz nyerni Spanyolországban. Ez egy remek kiindulópont a jövőheti visszavágóra, de ott is jól kell játszanunk majd, hogy továbbjussunk.

Minden mérkőzést meg akarunk nyerni, hiszen a futball megbüntet, ha egy pillanatra is kihagysz. Fiatal csapatunk van, az a célunk, hogy folyamatosan fejlődjünk" -

tette hozzá a norvég edző.