PC-s megjelenési dátumot kapott a Days Gone

bestgame2019
Days Gone (PS4) - Egy nyitott világú akciójáték, ahol a Földet ellepték a zombik, csak itt éppen nem zombiknak hívják őket. Szuperül sikerült és nagyon hosszan tartó szórakozást ígér.
Vágólapra másolva!
Egy hónapot kell még várni a PlayStation-exkluzív megérkezésére.
Vágólapra másolva!

A Horizon Zero Dawnt követően hamarosan a Sony újabb, eredetileg PlayStation-exkluzívnak szánt játéka válik elérhetővé számítógépekre. A cég bejelentése szerint a saját Bend Studio fejlesztőcége által készített Days Gone 2021. május 18-tól lesz megvásárolható az Epic Games Store-ban és a Steamen.

Ezzel együtt egy PC-s kedvcsináló videót is kiadott a Sony, amelyben kiemelte a számítógépes port előnyeit és tulajdonságait. Ezek közül kiemelhető a 21:9-es képarányú monitorok támogatása, a limitálatlan felbontás és képkockasebesség, a megnövelt grafikai részletesség és látótávolság. További érdekesség, hogy az egér és billentyűzet helyett gamepaddel játszani kívánók többféle típusú kontroller közül választhatnak a menüjében, és annak megfelelő gombikonokat fog megjeleníteni a játék.

A Days Gone minimum rendszerigényét már korábban nyilvánosságra hozta a Sony, a jelek szerint nem kell erőmű a játék futtatásához.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!