Többszörös személyiségzavarral diagnosztizáltak egy ismert színésznőt

AnnaLynne McCord a 90210 idején
Vágólapra másolva!
Disszociatív személyiségzavarral küzd az ötven filmben és sorozatban látott AnnaLynne McCord, derült ki egy friss interjúból.
Vágólapra másolva!

A többek között a Kés/Alatt-ban, a 90210-ben, a Dallas-ban látott AnnaLynne McCord az Amen Clinics alapítójával, dr. Daniel Amennel beszélgetett friss diagnózisáról, miszerint disszociatív, vagyis többszörös személyiségzavarban szenved.

A színésznőt korábban poszttraumás stressz szindrómával kezelték, miután visszatértek az emlékei arról, hogy gyerekként bántalmazták, kamaszként megerőszakolták.

Mint utólag visszaemlékezett, már 13 évesen kifejlesztett magának egy másik ént, a nála jóval keményebb "kis Annát", aki segített neki átvészelni a traumákat.

A színésznő ma már úgy érzi, hogy a szerepei is különböző személyiségekként jelentek meg, de ez sokáig nem tudatosult benne.

AnnaLynne McCord a 90210 idején Forrás: CW

Amikor a 90210 szünetében a Kamasz a pokolból című filmet forgatta, amelyben egy fura, zavarodott lányt játszott, akkor érezte először, hogy nála ez másként megy, mint más színészeknél. "Kedden hajnalban befejeztük a forgatást, másnap délre pedig már egy boldog és harsány, Beverly Hills-i bombázóvá kellett volna válnom. Egyszerűen nem találtam, nem volt elérhető az a személyiség. Sötétben voltam, nagyon mélyen az előző személyiségben, és nem találtam a kiutat" – magyarázta.