Solskjaer aggódik, hetekre kidőlhet a Manchester United csapatkapitánya

fbl TOPSHOTS Horizontal
Manchester United's English defender Harry Maguire (R) tangles with Aston Villa's Dutch striker Anwar El Ghazi (L) resulting in an injury that sees Maguire substituted during the English Premier League football match between Aston Villa and Manchester United at Villa Park in Birmingham, central England on May 9, 2021. (Photo by Nick Potts / POOL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United csapatkapitánya, Harry Maguire az Aston Villa ellen 3-1-re megnyert angol bajnoki mérkőzésen bokasérülést szenvedett, és elképzelhető, hogy nem állhat Ole Gunnar Solskjaer vezetőedző rendelkezésére a szezon utolsó mérkőzésein.

A United edzője szerint Maguire pár napig vagy akár pár hétig is harcképtelen lehet, és egyelőre arra vár, hogy többet megtudjon játékosa bokasérülésének állapotáról.

Az angol válogatott hátvéd a Premier League 35. fordulójában lejátszott Aston Villa elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg, miután ütközött az ellenfél játékosával, Anwar El Ghazival.

A The Guardian megírta, hogy Solskjaer nem nevezte a futballistát a keddi, Leicester City elleni bajnoki meccsre, és nem is bocsátkozott további jóslatokba, hiszen kevés információ áll rendelkezésére a sérülésről.

Ole Gunnar Solskjaer csapatára fontos meccsek várnak még ebben a szezonban Forrás: AFP/Paul Ellis

mondta játékosáról a norvég tréner.

A Manchester United jelenleg 10 pontos hátrányban van a listavezető Manchester Cityvel szemben, de egy fordulóval kevesebbet játszott, és matematikailag még lehet bajnok a Premier League-ben. Mindemellett Solskjaer csapatára egy Európa-liga-döntő is vár május 26-án a Villarreal ellen, tehát jó formában lévő csapatkapitányára nagy szüksége van a szezon hátralévő meccsein.