Így tudta meg Lékai-Kiss Ramóna, hogy babát vár

Mintaapák 3. évad
Vágólapra másolva!
A műsorvezető rögtön három tesztet is csinált, és alig várta, hogy elmondja a férjének az eredményt.
Vágólapra másolva!

"Három évvel ezelőtt, pontosan ezen a napon készült el ez a fotó. Reggel 7 óra 30-kor kippantantak a szemeim, és tudtam, hogy valami más, de kellett a bizonyíték. Ezért fogtam magam, és gyorsan elsétáltam a legközelebbi gyógyszertárba, ahol vettem három terhességi tesztet (tuti, ami tuti) és rohanás haza. Otthon gyorsan be a wc-be, pisi-teszt és várakozás. Mindeközben Máté édesdeden aludt! Nem kellett sokat várni, mert egész hamar megjelent a két csík..." - kezdte a bejegyzést.

"Annyiszor, de annyiszor elképzeltem, hogy miként árulom el Máténak, hogy szülők leszünk, de akkor, abban a pillanatban, csak egy dolog számított, hogy minél előbb elmondhassam neki! Van erről egy videó, amit szívesen megmutatnék nektek, de a férjem nem engedi! Talán majd egyszer!

A legfurább, hogy azóta nem alszom eleget, nem járok moziba, csak szökőévente egyszer, a bulikról ne is beszéljünk, és arról se, hogy a legnagyobb kikapcsolódás egy nagybevásárlás, de mégis, ugyan racionális magyarázata nincs... Ez "CSAK" egy érzés, de ez a legjobb dolog az életemben! Anya lettem!" - írta a fotó mellett.